Последните седми поред консултации при президента ще се проведат в понеделник.

...
Последните седми поред консултации при президента ще се проведат в понеделник.
Коментари Харесай

Президентът кани Български възход на консултации в понеделник

Последните седми подред съвещания при президента ще се проведат в понеделник. Румен Радев ще се срещне с представителите на партия  " Български напредък " от 14:00 часа на " Дондуков "  2, съобщиха от прессекретариата на президента.

Срещата е в продължение на диалозите с парламентарно показаните политически сили в 48-ото Народно заседание според член 99, алинея 1 от Конституцията и предхожда връчването на първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление. 

Консултациите започнаха на 26 октомври с най-голямата парламентарна мощ ГЕРБ-СДС. След това Румен Радев се срещна с " Продължаваме Промяната ", Движение за права и свободи, " Възраждане ",  " Българска социалистическа партия за България " и " Демократична България ".

Все още не е ясно по кое време ще бъде връчен първия мандат, само че преди дни президентът разгласи, че в случай че се стигне до връчване на трети мандат на партия по негов избор, то това ще стане след Нова година, с цел да може, в случай че се стигне до нови изключителни парламентарни избори, те да се проведат най-рано през март следващата година. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР